Зарежда 0 / 100%

Иновативният II „в“ клас от XI ОУ „Елин Пелин“ в Перник е класиран на първо място в класацията на електронна среда  IZZI.

Паралелката с класен ръководител Виолина Кирилова постигна впечатляващи резултати за най-много  изпълнени задания и множество интерактивни упражнения с различни нива на трудност в платформата. 

II „в“ клас е начело на класацията „Най-добрите класни стаи“ сред 100 училища от страната и сред 100 паралелки с ученици от I-ви до VII-ми клас. 

 XI ОУ „Елин Пелин“ е на първо място в националната категория „Най – добрите училища“ сред 100 училища от страната.

За първи път  образователната електронна среда IZZI осъществява подобна класация.

Платформата е предназначена за провеждане на присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка. IZZI е ново поколение образователна среда и разполага с централизирана облачна банка с учебни материали, богата колекция от интерактивни ресурси, видеоматериали, игри, симулации, 3Д визуализации, аудио прочети.  Те са базирани на актуални учебни програми, подкрепят и обогатяват учебното съдържание по всички учебни предмети от 1 до 7 клас.

Паралелката II „г“ клас са активни потребители на платформата „ClassDojo”.  Класеният ръководител г-жа Анета Бойкова получи менторски правомощия от администраторите на образователната платформа.

Иновативните ІІ „в” и ІІ „г” клас на ХІ ОУ „Елин Пелин” успешно внедряват в учебния процес  различни интерактивни образователни платформи и приложения, работейки по проекта „Учим математика и успяваме заедно!“.

Адрес:

град Перник 2304
улица Минск №1


Електронна поща:

elpelin@abv.bg
Телефони:

076 670310
директор

076 670320
заместник-директори

076 670340
канцелария

Длъжностно лице по защита на данните:
Велин Венков Койчев
0886395290
kojchev@gmail.com
WEB Design and Development
ArtDesign Creative Studio